Call:
+45 2267 6555

Comic Agilé – Hvad sker der, når det agile møder virkeligheden?

Comic Agilé – Hvad sker der, når det agile møder virkeligheden?

7. September · 16:00 - 18:00 By:

Jyske Bank inviterer dig denne aften, sammen med forfatteren bag Comic Agilé, Luxshan Ratnaravi, med på en visuel, underholdende og provokerende rejse gennem agile antipatterns og misforståelser. Alt sammen fortalt gennem Luxshans populære tragikomiske tegneseriestriber og leveret på en højest underholdende facon. Jyske Bank garanterer en underholdende og anderledes aften i godt selskab. Deltagelse er gratis og der vil være sandwich/drikkevarer til arrangementet. 

*Eventet er på Dansk / The event is in Danish*

Hvor: Jyske Bank i Silkeborg. Præcis location følger.

Hvornår: Torsdag d. 7. september kl. 16-18

*Pladserne er reserveret til medarbejdere i en Destination AARhus medlemsvirksomhed og it-studerende på Aarhus Universitet (Er du studerende, send en mail til: Theis Baagøe theis_baagoe@destinationaarhus.com ).


De glæder sig til at se dig!
About

Luxshan Ratnaravi er civilingeniør i software og arbejder i dag som Enterprise Agil Coach i Bankdata, der består af 115 agile teams. Han har de seneste 12 år haft diverse agile roller som fx Product Owner og Release Train Engineer i virksomheder som Topdanmark, PFA og Vestas. Sammen med sin makker Mikkel Noe-Nygaard skabte han Comic Agilé, der siden sin start i marts 2020 er blevet et globalt fænomen indenfor den agile branche.