Call:
+45 2267 6555

Studentermedhjælper til kommunikation og events

Studentermedhjælper til kommunikation og events, er det dig?


Synes du, kommunikation, eventkoordinering, det at tænke kreativt og møde nye mennesker lyder mega fedt? Og har du lyst til at hjælpe med at sætte ”Greater Aarhus” på IT-verdenskortet i samarbejde med 15 af Danmarks største ledende virksomheder? Så er det DIG, vi leder efter som vores nye studentermedhjælper.


Destination AARhus
Destination AARhus er et professionelt netværk af 15 større ledende virksomheder, der i fællesskab arbejder for at gøre Greater Aarhus til den mest attraktive karrieredestination for danske og internationale IT-talenter, så vores medlemmer kan tiltrække og fastholde IT-professionelle i højere grad. 

Vi arbejder med mange forskellige kommunikationskoncepter for at brande Greater Aarhus overfor IT-talenter: TechBlog, Student Stories, Company Spotlights, artikler, SoMe osv. Derudover har vi en bred vifte af aktiviteter, bl.a. netværksarrangementer for vores medlemmer, tech events, tiltrækning af internationale studerende samt hjælp til at blive etableret på det danske arbejdsmarked, og deltagelse i store talenttiltrækningsprojekter.

Vores tilbud til dig
Du bliver en del af vores sekretariat, der består af Amalie og Anne Louise. Vi er begge fuldtidsansatte og arbejder tæt sammen for at opnå vores formål. Der er virkelig ikke langt fra idé til handling og du vil få rig mulighed for at udvikle og eksekvere på dine egne opgaver. Fordi vi er et lille team, vil du også blive involveret i rigtig mange ting, hvor vi håber du vil byde ind med dit input og gode idéer. Du vil også arbejde tæt sammen med vores HR-netværk og vores TechTeam i vores medlemsvirksomheder.

Vi stiller selvfølgelig op med masser af god kaffe, et lækkert kontor i Pakhusene på Aarhus Ø, arbejdscomputer etc.

Dit nye job 
Du vil få ansvaret for en del af vores kommunikation, hvor du vil arbejde tæt sammen med Amalie. Du vil også få ansvar for vores åbne events i samarbejde med Anne Louise.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Udvikling, planlægning og afholdelse af events for både IT-professionelle og studerende.
  • Udvikling af kommunikationsindhold til kanaler (LinkedIn, Twitter, nyhedsbreve osv.). Det gælder både research og produktion af visuelt og tekstligt materiale.
  • Opsætte, monitorere og optimere Google Ads og Google Analytics.
  • Udvikling og opdatering af vores hjemmeside, inkl. SEO.

Og en hel masse andre sjove opgaver! 

Stillingen er på 10-15 timer om ugen, alt efter aktiviteter og din egen kalender. Vi regner egentlig med, at du selv styrer din tid.

Hvem er du?
Du har en stor interesse for at arbejde med kommunikation og events, måske du har en masse erfaring med alle opgaverne allerede, måske med et par stykker af dem. Vigtigst er, at du helt vildt gerne vil arbejde indenfor området, bringe alt det du kan og ved i spil og har lyst til lære en hel masse, du måske ikke kan i dag. Du tager selv ansvar for dine egne opgaver og går til dem med krum hals. 

Da al vores kommunikation er på engelsk, skal du have et godt engelsk niveau. 

Ansøgning og spørgsmål
Send din ansøgning og dit CV til os på annelouise_lauritzen@destinationaarhus.com - Vi holder samtaler løbende, og du kan starte hos os lige så snart du har mulighed. Du er mere end velkommen til at ringe til os og høre mere om stillingen. Du kan ringe til Anne Louise på 22 67 65 55. 

Vi glæder os til at høre fra dig!!!